The Urban Emmanuel

A Sign Of The Times

Pappas företag

Min pappa har ett företag som utför flyttstädning i falkenberg med omnejd. Han har haft det företaget i flera år och börjar bli ganska stor. Han tar dock aldrig in för mycket jobb för han vill hålla det på en bra nivå. Han vill inte ha allt för många anställda och han vill att de som jobbar för han ska kunna trivas och inte känna för mycket stress med jobbet. Så jag tror att alla som jobbar för min pappa trivs väldigt bra. Det viktigaste för honom är att alla trivs inte att han ska ha världens största rikaste företaget. 

Hur som ska jag jobba för honom i sommar, så det ska bli kul. Jag behöver lite extra pengar och pappa behöver någon som kan hoppa in för de som ska ha semester. Plus att det kanske blir så att jag tar över hans företag en vacker dag och han vill att jag ska veta hur företaget funkar från vad man kan säga "från botten till toppen". Men det ska i alla fall bli en kul sommar, få jobba lite, få ihop lite pengar och sen planera in en resa eller så.

Jag hoppas i alla fall få lära känna de som jobbar för pappa. Blir kanske lite konstigt att ha sin pappa som en chef, men det ska nog gå bra.

Sen resan som jag planerar att göra kommer hålla mig motiverad att jobba hela sommaren. Man kanske får tänka så. Men fram tills dess är det att försöka jobba på bra och att lära känna pappas företag och se till att tjäna ihop pengarna till min spännande resa. Jag hoppas att denna sommaren kommer att bli kul och att pappa blir nöjd med det arbetet jag kommer att utföra så att jag kanske kan ta över det en dag.